BALIKESİR / GÖMEÇ - ŞEHİT MUSTAFA GÜVENÇ ALDEMİR ORTAOKULU

ŞEHİT MUSTAFA GÜVENÇ ALDEMİR ORTAOKULU

KEMALPAŞA MAH. ALİ AYDINLIOĞLU SK. MEB OKUL NO: 9 GÖMEÇ / BALIKESİR
Vizyon
VİZYONUMUZ Gelecekte ülkesine ve tüm insanlığa faydalı olmayı amaçlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, çevre bilinci gelişmiş, doğru düşünen, sorgulayan, araştıran , değişime açık, bulundukları ortamda farklılık yaratan, sorumluluklarının bilincinde özgüvenli, sosyal ve çağdaş bireyler yetiştirmek. FARKLIYIZ - FARKINI ORTAYA KOY - FARKETTİR.
Misyon
MİSYONUMUZ Bütün öğrencilerin en üst düzeyde öğrenmelerini sağlamak, bilgi ve becerilerini artırmak, onlara üst öğrenim ve toplum hayatı için gerekli bilgi akışını sağlamak ve bilgi kazanım metodlarını öğretmek, toplum değerlerini benimsemiş, etik değerleri olan, duyarlı, kişilik sahibi, bulunduğu ortamda fark yaratan ve çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilerle donanmış bir şekilde hayata hazırlamak bizim misyonumuzdur.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Gömeç İlçe Merkezi